سس سالسا
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش آشپزي

مواد لازم

گوجه فرنگي                             3 کيلو
پودر سير                                 2 قاشق غذاخوري
آبليمو                                     4 قاشق غذاخوري
نمک                                      نصف قاشق غذا خوري
فلفل قرمز                               يک و نيم  قاشق غذا خوري
زيره سبز پودر شده                    يک و نيم قاشق چايخوري
پياز قرمز                                 1 عدد خرد شده
پياز سفيد                               2 عدد خرد شده
فلفل قرمز                               1عدد خرد شده
گشنيز                                   4 قاشق غذا خوري خرد شده

طرز تهيه

براي تهيه سس سالسا بايد مواد را طوري خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخيص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگي آب بريزيد و بگذاريد تا آب جوش بيايد بعد از آن گوجه فرنگي ها را در آب قرار دهيد تا پوست آنها  نرم شود،پس از ده دقيقه گوجه ها را از داخل آب در بياوريد و پوست آنها را جدا کنيد ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم هاي آن را جدا نماييد و نگيني خرد کنيد.

گوجه فرنگي هاي خرد شده را با پودر سير، آبليمو، نمک، فلفل و زيره داخل ماهي تابه بزرگي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد. سپس پيازهاي قرمز ،سفيد،فلفل و گشنيز را به مواد اضافه کنيد و بگذاريد مواد جوش بزند تا اندازه اي که سبزيجات نرم شوند و مخلوط فرم بگيرد.سس خنک شده را داخل شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد.اين سس را معمولا با چيپس استفاده مي کنند.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-179.html

سس سالسا





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: